Pirkanmaan Vedenkäsittely

Keitä me olemme?

Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy

Mitä me teemme?


Pirkanmaan Vedenkäsittely on konsultoinut ja myynyt yli 10 vuotta vedenkäsittelylaitteita vesikiertoisiin lämmitys-, jäähdytys- ja käyttövesijärjestelmiin parantamaan niiden toimivuutta sekä tehokkuutta. 

Vuonna 2019 solmimme Elector-vedenkäsittelylaitteiden maahantuontisopimuksen.  Electorin laaja tuotevalikoima ja erittäin ammattitaitoinen henkilöstö takaavat asiakkaillemme entistä paremmat mahdollisuudet saada viimeisintä teknologiaa käyttöönsä. Uudella kokonaisvaltaisella vedenkäsittelyn toimintamallilla saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen niin teollisuuden haastavissa prosesseissa kuin kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä. Korkealuokkaiset suodattimet, paineenalennusventtiilit ja takaisinvirtauksen estimet takaavat hyvälaatuisen juomaveden.

Rengas- ja porakaivojen veden analysointi ja puhdistus ovat nousseet keskeiseksi tekijöiksi haja-asutusalueilla, jotta jokainen kaivon omistaja voi saada puhdasta juomavettä. Vesianalyysin perusteella myydyille suodattimille annamme veden puhdistustakuun, jotta asiakkaamme voivat huoletta hankkia käyttöönsä toimivan suodatusjärjestelmän.

Mitkä ovat arvomme?


Asiakas on aina etusijalla. Tavoitteenamme on palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla kaikilla tuotealueillamme. Tarjoamme asiantuntemusta vesianalyysien ottamisesta aina teollisuuden prosessien ja kiinteistöjen haastavien suljettujen verkostojen puhdistusratkaisuihin. Laajan yhteistyöverkoston avulla meillä on käytössä parhaat tuotteet, tekijät ja oikeat ratkaisut. Tämän kokonaisuuden avulla pyrimme saavuttamaan asiakasta tyydyttävän parhaan mahdollisen lopputuloksen järkevillä investointikustannuksilla.

Missä me toimimme?


Palvelemme koko Suomen alueella. Toimistomme sijaitsee Tampereella, osoitteessa Sellukatu 5.

Tekijät

Hannu Haanpää

Hannu on yrityksen perustaja ja omistaja. Pirkanmaan Vedenkäsittelyn Hannu perusti vuonna 2010 ja on perustamisesta lähtien kehittänyt yrityksen toimintaa pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti. Hannun vastuualueina ovat valtakunnalliset asiakkaat, teollisuuden ja kiinteistöjen erikoisprojektit sekä haastavat kaivovedet. Hannu vastaa yrityksen markkinoinnista ja yhteistyökuvioista.

Hannu Haanpää
Yrittäjä, tekninen asiantuntija
LVI-insinööri
p. 044 367 6623
[email protected]


Luotettava kumppani
Eurofins